Robogó kipufogó: Részecskeszűrő hiba jelei tisztítás

Gondoljunk a részecskeszűrő hiba jelei hibájára, ha a kocsi üzemanyag fogyasztása növekedett míg a teljesítménye igencsak leromlott

A részecskeszűrő hiba jelei javítása irdatlanul magas költség. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő hiba jelei költsége több százezer forint. Sok rémes hír terjed a kapcsolatosan, mivel a megjavítás költsége nagyon sok.

Ha a részecskeszűrő csere lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő csere szakembert. Aki az új részecskeszűrő csere árának töredékéért kitakarítja a. Gondolhatunk a részecskeszűrő csere hibájára, ha az autó üzemanyag fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye jócskán lecsökkent.

Rezonátor Szűrőrészecske - Tengernyien nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépjárművek vannak szerelve. Egy kiváló részecskeszűrő tisztítás a korom 90 %-át képes csapdába fogni. A részecskeszűrő tisztítás feladata az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló részecskék szabad távozását.

A részecskeszűrő tisztítás házilag problémája javarészt 160 ezer km körül jelentkezik. Ez jórészt a kocsi felhasználásától függ. Akik kiváltképp kis távokon használják, korábban szembesülnek a bonyodalommal. A részecskeszűrő tisztítás házilag regenerálja magát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a fellelhető korom kiég.

Robogó kipufogó: Részecskeszűrő hiba jelei tisztítás
Robogó kipufogó: Részecskeszűrő hiba jelei tisztítás

Megannyian nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel járművek rendelkeznek. A katalizátor tisztítás szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabad távozását. Egy minőségi katalizátor tisztítás a káros részecskék 90 százalékát képes magába fogni.

Szűrőrészecske Kormánykerék: Hibás korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon drága költségű, míg utóbbi olcsó eljárás. Használt jármű megvásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a FAP adalék feltöltés állapota. Sajnos tömérdek alkalommal a FAP adalék feltöltés el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A FAP adalék feltöltés állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül.

Ha a részecskeszűrő tisztítás árak lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük meg az autót. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás árak specialistát. Aki az új részecskeszűrő tisztítás árak árának töredékéért kitakarítja a. Gondolhatunk a részecskeszűrő tisztítás árak eltömődésére, ha az autó fogyasztása nőtt míg a teljesítménye látványosan lecsökkent.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2020-05-24 18:52